HJEM NYHEDER FAKTA DEMO BESTILLING OPDATERING REGISTRERING DISKUSSION SUPPORT KONTAKT OS

Fakta

Versioner
Skærmbilleder
Systemkrav
Referencer
Omtale i medierne
Om virksomheden


Kalorieforbrug slank livsstil kalorietabel kalorieforbrænding Omtale i medierne

 

2005

Politiken (Sundhed, 8. maj 2005, side 4)

"Få styr på maden og motionen"

"Du ved, at du skal bevæge dig og spise sundt. Men gør du det? Et computerprogram giver overblik over sammenhængen mellem mad og motion."

"Det geniale er, at man kan rette ind i løbet af dagen, så man altid opnår at få fyldt alle sine søjler i diagrammet. Måske opdager man, at der er lidt for mange mættede fedtsyrer på programmet, og så kan man vælge at droppe flødeisen."

"Oven i købet så klapper computeren af dig, når du har overholdt gårsdagens kalorieregnskab. Det kan selvfølgelig være et problem, hvis du sidder i åbent kontorlandskab, men sådan er det jo. Man må lide for skønheden."
 

KIWI Magazine (marts 2005)

"Tab dig med computeren"

"Det er en fantastisk måde at styre kosten på. Jeg er overrasket over, hvor let jeg tabte mig. Jeg følte slet ikke noget afsavn, men i stedet at jeg gjorde noget godt for min krop og mit helbred.

Programmet hjalp mig hele vejen igennem, bl.a. ved at rose mig, når vægtkurven gik nedad, som den skulle. Helsevagten blev min interaktive ven."

 

2004

Børsen (25. okt. 2004, FødevareSundhed, s. 2 og 3)

"Bliv sund og slank i cyberspace"

"Efter et år på det danske marked har computerprogrammet Helsevagten fået godt fat i sundhed- og livsstilsmarkedet. Programmet, som både henvender sig til private og professionelle brugere, viser brugerne hvordan de spiser sundt og motionerer tilstrækkeligt."

"Sundhedsforsikringer med fleksible tilbud"

Direktør Jan Hoffmann, Topdanmark, udtaler i artiklen: "Vi har i forvejen tilbud til overvægtige , og tilbud om psykolog-bistand og flere motions-programmer i vore sundhedspakker, men vi syntes, der manglede et sundhedsredskab, som folk kan bruge alle steder. Og derfor valgte vi at kigge os om efter en netbaseret løsning og faldt for Helsevagten, fordi det er et meget seriøst og veldokumenteret program."

Ugebladet SØNDAG (44/2004, side 101)

"Slanke nyt"

"Det elektroniske livsstilsprogram 'Helsevagten' har lavet en lettilgængelig internetudgave af både det enkle standard-program og det meget alsidige plus-program. [...] Ved hjælp af databasen på over 2500 madvarer kan man selv beregne sin egen kost og lægge et personligt program for et lettere og sundere liv."
 

Helse (Nr. 3, marts 2004)

"Computerprogram sammensætter din kost"

"Helsevagten er et computerprogram som regner ud, hvor meget og hvad man skal spise, hvis man vil holde eller ændre sin vægt. Man fortæller programmet sin vægt, højde, alder, køn og hvor meget man har spist og motioneret, så regner programmet ud, om man har fået de rigtige næringsstoffer, om man har fået for meget fedt og anbefaler, hvad man bør spise."
 

i FORM (Nr. 2, 19. februar 2004)

"Computeren kan holde styr på din vægt"

"Med programmet Helsevagten, som for nylig er introduceret i Danmark, kan du gå et skridt videre. Her kan du bl.a. undersøge dine kostvaner. Du kan taste dine ideer til forskellige kostændringer ind og få programmet til at fortælle dig, hvad de vil betyde for din sundhed."
 

Ugebrevet MEALS (Nr. 7, 13. februar 2004)

"Livsstilskost på din computer"

"Helsevagten er et nyt computerprogram, som hjælper professionelle og private med at spise rigtigt, beregne og vise, hvad maden indeholder og styre vægte. Programmet har Danmarks største fødevaredatabase med mere end 2.500 madvarer og en omfattende motionsdatabase."
Læs hele artiklen her
 

Børsen (Fødevarer, 9. februar 2004)

"Styr helbred og vægt via computeren"

"Få tjek på om den kost, du indtager og den motion, du dyrker er optimal for dit helbred. Sådan lyder budskabet i et nyt dansk computerprogram, Helsevagten, som både henvender sig til private og professionelle."
 

Fyens Stiftstidende (Weekend, 31. januar 2004)

"Lad computeren tælle kalorier"

"Alle versioner er lette at gå til. Der er udførlige og enkle instruktioner. Desuden rummer de tommelfingerregler, som er nemme at huske og et skub i den rigtige retning, når man ønsker at leve sundere og/eller blive slankere."
 

Jyllands-Posten (Go' Lørdag, 24. januar 2004)

"Programmeret livsstil"

"Glem alt om indviklede regnestykker om kalorieforbrug og energi- og vitaminfordeling i din mad. Nyt computerprogram gør det meget lettere at få sig et nyt og sundere liv."

"For en gangs skyld er her et værktøj, der giver indsigt og sammenhæng. Helsevagten er ikke blot et slankeprogram, men også et helseprogram, der hjælper dig med at få en sund og fornuftig adfærd i forhold til kost og motion."
 

Månedsbladet SLANK (Nr. 1, Januar 2004)

"Med computeren på slankekur"

"Jeg var forbavset over, hvor let det egentlig gik med at tabe mig. Jeg syntes overhovedet ikke, at jeg manglede noget. Men i stedet fik jeg fornemmelsen af at gøre noget godt for mig selv. Og programmet roser faktisk også én, når kurven viser, at vægten går nedad. Så det bliver til sådan en slags god ven undervejs."

 

2003

ALT for damerne (Nr. 49, 4/12-2003)

"Lad computeren guide dig"

"Nu kan du tjekke din livsstil, kalorie-indtag, effekten af din træning og meget andet godt lige så let, som du tjekker din mail. Med pc-programmet "Helsevagten" kan du skræddersy en helt personlig plan for både vægt og motion - uanset om dit mål er at tabe dig, tage på eller blive trimmet."
 

www.dourun.com (10/11-2003)

"Pas på dit helbred og spis fornuftigt - nyt computerbaseret program hjælper dig på vej"

"Den grundlæggende idé med programmet er, at den enkelte bruger kan indtaste data på den daglige kost og på hvor meget motion, man dyrker. Derefter vil programmet automatisk og i overskuelig form vise, hvordan det går, evt. med de planer, man har om at dyrke sund motion og evt. tabe sig..."
 

Politiken (23/10-2003), 1. sektion, side 17

"Vogt vægten ved pc'en"

"Programmet, som findes i flere udgaver, skal hjælpe til at lære at spise rigtigt og i tilpas mængde. Og det gør det ved - på baggrund af indtastede oplysninger om højde, vægt, arbejde og andet - at udregne kaloriebehovet i forhold til en idealvægt."
 

B.T. (21/10-2003), side 19

"Computeren er min slankeguru"

"Min pc er blevet min slankeguru, min indpisker og coach. Foreløbig har den hjulpet mig til at tabe 14 kilo. Det fungerer fantastisk. Det gode er, at den gør mig så utrolig bevidst om, hvad det er, jeg spiser..."
 

Diætisten (oktober 2003)

"HELSEVAGTEN - sundhedens vogter"

"Rigtig mange danskere, både raske og syge, vil kunne have gavn af et program, der kan bevidstgøre og kaste lys over hvor meget der motioneres og hvad der spises, for derigennem at rette indsatsen for forandring mod de relevante områder. [...] Helsevagten giver både viden, indsigt og evaluering. Hvis mange nok kunne ændre kostadfærd og motionsvaner, blot en smule, ville det have en dramatisk effekt på den danske folkesundhed."
 

 

2002 (Omtale af den svenske version)

Aftonbladet-Hälsa (31/12-2002), side 10-11

"Mia tappade 37 kilo med hjälp av nätet"

"... Jag blev tipsat om Hälsovakten och gick in på deras hemsida. Därladdade jag en demo med ett program för att gå ner i vikt. Jag följde det rekommenderade kaloriintaget slaviskt och det fungerade jättebra. Fler i gruppen gjorde samma sak och vi sporrade varandra. ..."
Læs hele artiklen

Amelias specialutgåva "Vikt och Hälsa" (4 juli 2002), side 123

"Skaffa en datordietist"

"Hälsovakten - programmet hjälper dig näringsberäkna och planera din viktnedgång. Hänsyn tas till kön, ålder och livsstil. Det är knutet till Sveriges största livsmedelsdatabas med näringsinnehåll från det mesta som finns i matbutikerna. ..."
Læs hele artiklen

Natur och Kultur Direkt (nr. 3 - 2002)

Datorbanta och håll vikten
"HÄLSOVAKTEN hjälper dig att gå ner i vikt och dessutom får du hjälp med det som brukar vara svårast: att hålla vikten.
 ... Genialt enkelt."

ICA Kuriren (25/3-2002)

Banta vid datorn av Charlotte Schröder
"Nu kan den som vill gå ner i vikt ta datorn till hjälp. Dataprogrammet Hälsovakten är Sveriges mest köpta dataprogram för kostrådgivning och viktminskning. Det hjälper dig att gå ner i vikt med hänsyn till bland annat ålder, kön och livsstil."

Göteborgs Posten (3/3-2002)

Hälsovakten 2 av Kerstin Eikeland
"Programmets största fördel är att det är mycket enkelt att komma igång. Det går att välja mellan mängder av matvaror och maträtter, jag saknar ingenting. Plus i kanten för fakta om olika näringsämnen och ett diagram som visar fördelningen av fett, kolhydrater och proteiner...."

Aftonbladet-Hälsa, 26 februari 2002

"Piia Rissanen, 23: Kilona rasade av mig" av Sara Milstead

"På några månader lyckades Piia Rissanen, 23, gå ner 21 kilo. Tack vare ett dataprogram.
....

   – Det har förändrat mitt liv. Och tro mig: Kunde jag gå ner i vikt kan vem som helst, säger hon."
Læs hele artiklen

Bokklubben 'Månadens Bok', 2/2002, sid. 28

'Uppföljaren till läsarnas favorit.  Datorprogrammet Hälsovakten2 är en riktig guldgruva för den som tröttnat på tidningarnas bantningsknep...."

PC för Alla, januari 2002, sid. 79

Tidningen har valt årets bästa produkter. I kategorin 'Kunskapsprogram' ligger Hälsovakten-Plus på första plats!

Bokklubben Livsenergi, 1/2002, sid. 6

"Ge din hälsa en kickstart i år! Hälsovakten - det sundaste du kan få på CD! ... "

Allas, nr.5/januari 2002, sid. 85

"Bättre hälsa framför datorn", av Gunilla Håkansson
Ett dataprogram för kostrådgivning och viktkontroll - kan det vara något?  Ja, absolut, programmet Hälsovakten för pc är både roligt och lätt att använda! Du kan planera och näringsberäkna dina måltider och på ett kick räkna ut vad ett recept innehåller för näringsämnen och kalorimängd. Eller räkna ut hur mycket du måste motionera för att förbränna t.ex. en bit choklad. Beräkningarna utgår från din egen längd, vikt och ålder.
Ett utmärkt hjälpmedel för den som verkligen är intresserad att ändra livsstil. ....
Læs hele artiklen

 

Kalorieforbrug slank livsstil kalorietabel kalorieforbrænding
 © Copyright Helsevagten 2008

helsevagten.dk 

Send tip til en ven / Kontakt Helsevagten