HJEM NYHEDER FAKTA DEMO BESTILLING OPDATERING REGISTRERING DISKUSSION SUPPORT KONTAKT OS

Fakta

Versioner
Skærmbilleder
Systemkrav
Referencer
Omtale i medierne
Om virksomheden


Om virksomheden

Helsevagten er udviklet af den svenske virksomhed Hälsovakten HB. Virksomheden ledes af Julius Glaser, som er Professor i Kemi ved Tekniska Högskolan i Stockholm.

Virksomheden beskæftiger sig med udvikling og markedsføring af videnskabsbaserede computerprogrammer, som bruges til vægtkontrol. Virksomheden sætter fokus på kost, motion og helbredet.

Programmet Hälsovakten blev udviklet i årene 1996-1998 og blev introduceret på det svenske marked i december 1998. Den norske version af programmet udkom i efteråret 2001 og den danske version udkom i september 2003.

Programmet bygger på ernæringslærens erfaringer og næringsstofanbefalingerne i programmet er i overensstemmelse med de Nordiske Næringsstofanbefalinger (NNA). Udviklingen er sket i samarbejde med svenske ernæringseksperter fra Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Programmet er blevet grundigt testet af privatpersoner og professionelle og lever op til videnskabens høje krav om korrekt fakta og stringens.

Helsevagten eksisterer i forskellige versioner, som er tilpasset behovene hos privatpersoner, sportsfolk, læger, diætister, højskoler, m.fl.

I Sverige anvendes programmet bl.a. af ansatte hos AstraZeneca, SAS, Pharmacia samt af læger, diætister og lægehuse i det svenske sundhedsvæsen.

Klik her for at læse, hvad medierne har skrevet om programmet.

Klik her for at kontakte os.

 

 © Copyright Helsevagten 2008

helsevagten.dk 

Send tip til en ven / Kontakt Helsevagten